Κρήτη: Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον 44χρονο Νίκο -Αγνοείται εδώ και 12 μέρες

Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία για την τύχη του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, από την περιοχή του Γαζίου στην Κρήτη.
Συμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες ξεκίνησαν και παλι με στόχο τον εντοπισμό του. Μάλιστα στις έρευνες αυτές μεταχουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κάνουν χρήση εκπαιδευμενου σκύλου, αλλά και drone Υπενθυμίζεται ότι ο Νικός Αεράκης όταν εξαφανίστηκε φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη». Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του Mega βρέθηκε στο Παλαιόκαστρο με τον αδελφό του αγνοούμενου Μάνο Αεράκη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή. «Όλα ξεκίνησαν από ένα ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου.
Είχε βγει με κάποιους φίλους του το προηγούμενο βράδυ, γύρισε να πάρει τσιγάρα και τράκαρε. Χτύπησε σε ένα δέντρο και οι τραυματιοφορείς που τον εντόπισαν είπαν πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Πήγαν με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο και οι γιατροί ανέφεραν πως υπέστη ένα μετατραυματικό σοκ. Κατέληξε και σε άλλο νοσοκομείο, στο ΠΑΓΝΗ, που εκείνη την ώρα εφημέρευε. Εκεί του έκαναν αξονική εγκεφάλου. Φύγανε μετά για το σπίτι, αλλά εξακολουθούσε να μη νιώθει καλά», ανέφερε αρχικά ο αδερφός του Νίκου Αεράκη.
«Ψάχνουμε ποια κατεύθυνση μπορεί να πήρε. Οπότε θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όποιον είναι στη γύρω περιοχή, αλλά και σε άλλες, προς την πλευρά του Γαζίου και Αμμουδάρας, να ελέγξουν τυχόν κάμερες που να βλέπουν προς τον δρόμο από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι και το Σάββατο (…). Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς του συνέβη. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε σύγχυση. Δυστυχώς, δεν του έδωσαν κάποιο ηρεμιστικό. Θεωρώ ότι μπορεί να κρύβεται κιόλας. Είναι φυσιολάτρης, ήταν συνέχεια στα βουνά. Πιθανόν να έχει πάει σε κάποια ορεινή περιοχή. Παρ’ όλα αυτά, δε θέλουμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο να βγήκε προς Ηράκλειο. Θα ήθελα να κάνω έκκληση στους κατοίκους που βρίσκονται στην ορεινή περιοχή, σε όσους περιφέρονται ή πάνε κάποια βόλτα, να έχουν τον νου τους κι αν μπορούν να μας ενημερώσουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Αεράκης.
-
29 Μαρτιου 2023, 16:50ΔΥΠΑ: Συμπλήρωση ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων για προγράμματα κατάρτισης
-
29 Μαρτιου 2023, 16:55Γιάννης Ραγκούσης: 2.200 ευρώ την βραδιά νοικιάζει την βίλα του στην Πάρο
-
30 Μαρτιου 2023, 14:08Κρήτη: Τροχαίο με απεγκλωβισμό γυναίκας στο Μυλοπόταμο- 2 τραυματίες στο νοσοκομείο
-
30 Μαρτιου 2023, 12:30Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην αγορά του Ηρακλείου με τον ερχομό της τουρκικής Waikiki
-
29 Μαρτιου 2023, 15:50Μεσαρά: Η ΕΛΑΣ αναζητά δυο αδέλφια για την επίθεση με όπλο σε βάρος 42χρονου
-
29 Μαρτιου 2023, 17:30Συγγενείς 66χρονου λυράρη: «Είναι αθώος, πρόκειται για πλεκτάνη»