Λασίθι: Νέα επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας που χτύπησε στο φαράγγι της Κριτσάς
Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στην Κρήτη, αυτή τη φορά στο Λασίθι, για τη μεταφορά μιας τουρίστριας που χτύπησε τη στιγμή που πεζοπορούσε στο φαράγγι της Κριτσάς.
Χρειάστηκε η επέμβαση πέντε ανδρών της Πυροσβεστικής Αγίου Νικολάου και μιας εθελοντικής ομάδας πεζοπόρων προκειμένου να μεταφέρουν τη γυναίκα σε σημείο, όπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τουρίστρια είναι Ιταλίδα 69 ετών και γύρω στα 500 μέτρα από την αρχή του φαραγγιού έχασε την ισορροπία της κι έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης και η τουρίστρια μεταφέρεται, αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για περαιτέρω εξετάσεις.
Αξίζει να τονιστεί πως η τουρίστρια ήταν σε οργανωμένο γκρουπ και άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τη μεταφορά της.
-
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
02 Μαΐου 2026, 07:06Τυμπάκι: Πρωτόγνωρο φαινόμενο να παράγονται πεπόνια σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα – Οι τιμές παραγωγού δύσκολα θα έχουν διάρκεια -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
02 Μαΐου 2026, 15:40Ηράκλειο: Ανάστατη η περιοχή μετά το αιματηρό επεισόδιο εξω από το μπαρ - Ασύλληπτοι δυο εκ των τριών -
02 Μαΐου 2026, 07:00Δημήτρης Βρύσαλης: Υποστελεχωμένη η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ - Να απολογηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης -
01 Μαΐου 2026, 10:55Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο μπαρ την Πρωτομαγιά
