Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε στο Ηράκλειο η Hμέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
αγαπημένα σου στη Google
Με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε o Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης και κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές στο μνημείο – άγαλμα του Δασκαλογιάννη, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, τιμήθηκε σήμερα Πέμπτη στο Ηράκλειο η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στεφάνια στο άγαλμα Δασκαλογιάννη κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηρακλείου-Δ/της 44ης Σ.Δ.Ι., εκπρόσωποι εκπαίδευσης, κομμάτων, αποστράτων.
Νωρίτερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά τελέστηκε επίσημη Δοξολογία και έγινε ομιλία για τον σημερινό εορτασμό από αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Φρουράς Ηρακλείου.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης για τον σημερινό εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε:
Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης: «Σήμερα γιορτάζει και τιμά η χώρα μας τα Εισόδια της Θεοτόκου Παναγίας που προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, Αξιωματικοί και Στρατευμένοι γιορτάζουν επίσης και τους τιμούμε που νυχθημερόν προασπίζουν τα σύνορα μας, την εθνική μας κυριαρχία, την ελευθερία μας την σταθερότητα και την ειρήνη. Χρόνια πολλά».
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο)
