Κρήτη
Μεσαρά: Νέα στοχευμένη επιχείρηση της Αστυνομίας
Στο στόχαστρο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ έχουν μπει από νωρίς το πρωί συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έχουν δεχτεί τον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών.
Έλεγχοι που γινονται στο πλαίσιο μιας ακόμη επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται από τις ειδικές Ομάδες της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή της Μεσαράς.
Μετά τα γεγονότα, τόσο στο γειτονικό Νομό Ρεθύμνης, όσο και στην περιοχή του Χάρακα, οι ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. σφίγγουν ακόμη τον κλοιό γύρω απο συγκεκριμένες περιοχες.
Στο Νομό Ηρακλείου βέβαια, όπως έχει επισημάνει το newshub.gr, υπαρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός, ο οποιος υλοποιείται με απτά αποτελέσματα. Συμφωνα με πληροφορίες από τη σημερινή επιχείρηση, υπαρχουν απτά αποτελέσματα.
Κάντε μας follow:
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
