Νέα βλάβη στο φράγμα Αποσελέμη προκαλεί ξανά προβλήματα στην υδροδότηση!
αγαπημένα σου στη Google
Εκτός λειτουργίας τα μηχανήματα επεξεργασίας
Πρόβλημα στα μηχανήματα επεξεργασίας νερού του φράγματος Αποσελέμη προκάλεσε τη διακοπή υδροδότησης σε όλους τους Δήμους που εξαρτώνται από αυτό. Η βλάβη οδήγησε στην προσωρινή διακοπή της παροχής νερού, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία του συστήματος. Νεότερη ενημέρωση θα δοθεί μόλις υπάρξουν εξελίξεις.
Η ανακοίνωση του δήμου:
«Όπως ενημέρωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, διαχειριστής του φράγματος του Αποσελέμη, νέα βλάβη που προέκυψε στα μηχανήματα επεξεργασίας του νερού οδηγεί στην διακοπή λειτουργίας τους και στην παύση της τροφοδοσίας όλων των Δήμων, μεταξύ αυτών και του Δήμου Ηρακλείου.
Το γεγονός αυτό αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση της πόλης, τα οποία η ΔΕΥΑΗ προσπαθεί να περιορίσει με ιδιαίτερη επιμέλεια στην διανομή του νερού. Παράλληλα απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για την κατά το δυνατόν λελογισμένη χρήση του νερού.
Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης δεν έχει γίνει γνωστός. Μόλις υπάρξουν εξελίξεις, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση».
Διαβάστε Επίσης:
-
15 Αυγουστου 2026, 07:05Παναγία Φανερωμένη στην Ιεράπετρα: Το μεγάλο προσκύνημα της Ανατολικής Κρήτης το Δεκαπενταύγουστο (Φωτο) -
14 Αυγουστου 2026, 19:38Φωτιά στα Σελλιά Ρεθύμνου - Μήνυμα από το 112 για εκκενώσεις δύο περιοχών (Φώτο + Βίντεο) -
14 Αυγουστου 2026, 21:48Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες - Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική -
15 Αυγουστου 2026, 11:55Με λαμπρότητα και κατάνυξη η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Καμαριανή στη Νέα Αλικαρνασσό (Φωτο) -
14 Αυγουστου 2026, 08:20Απαγορευτικό απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα-Ποια δρομολόγια δεν γίνονται από Πειραιά -
14 Αυγουστου 2026, 16:24«Άρπαξε» η κουζίνα φωτιά – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής
