Κρήτη
Νέο περιστατικό αιφνίδιου θανάτου στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο σπίτι του

Άλλο ένα περιστατικό αιφνίδιου θανάτου ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα σήμερα το απόγευμα στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα ένας άνδρας 51 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τη μητέρα του που είχε ανησυχήσει επειδή δεν είχε νέα του για αρκετές ώρες.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά για τον άτυχο άνδρα ήταν πολύ αργά.
Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκτροτομή αν και συμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Θυμίζουμε πως χθες περίπτωση αιφνίδιου θανάτου ενός άνδρα 49 ετών είχαμε στην Ιεράπετρα, αλλά και δύο ακόμα θανάτους σε Παλαίκαστρο και Τυμπάκι (Δείτε ΕΔΩ)
Κάντε μας follow:
-
02 Φεβρουαριου 2023, 13:07«Δεν μου κοβόντουσαν τα χέρια»: Κατέρρευσε ο πατέρας του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα στην ταφή του
-
02 Φεβρουαριου 2023, 09:42Η Ελλάδα θρηνεί και αποχαιρετά τον Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα
-
02 Φεβρουαριου 2023, 10:38Ηράκλειο: Προσπάθησε να απαγχονιστεί όμως τον πρόλαβαν οι οικείοι του
-
02 Φεβρουαριου 2023, 10:55«Παιδί μου», φώναξε ο πατέρας του Τουρούτσικα όταν έφτασε το φέρετρο (βίντεο)
-
03 Φεβρουαριου 2023, 08:40Ο Ελλάδιος αλλάζει την κατάθεσή του-Λέει πως χρηματίστηκε για να κατηγορήσει την Κιβωτό του Κόσμου
-
03 Φεβρουαριου 2023, 10:35Δ. Αρχανών Αστερουσίων: Τους έκαναν τσακωτούς να ραβδίζουν ξένες ελιές-Χειροπέδες σε τρεις