Κρήτη
Νέο περιστατικό εντοπισμού μεταναστών στη νότια Κρήτη- Μεταφέρθηκαν στην Αγία Γαλήνη
Άλλη μια μεγάλη ομάδα μεταναστών βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη νότια Κρήτη σήμερα τα ξημερώματα.
Πρόκεται για περίπου 30 αλλοδαπούς οι οποίοι αποβιβάστηκαν σε παραλία και τώρα βρίσκονται στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.
Οι 30 νεαροί από το Μπαγκλαντές επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος 10 μέτρων με δύο μηχανές όταν εντοπίστηκαν, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού.
Τελικά αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης όπου εξετάζονται από ομάδα γιατρών, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησής τους αλλά και η ανάκριση για τον εντοπισμό των διακινητών.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
Κάντε μας follow:
-
18 Μαΐου 2026, 11:12Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
18 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Εκτεθειμένες οι περιουσίες των Ρεθυμνιωτών ελέω...Κτηματολογίου - Στα «κάγκελα» όλοι οι Δήμοι -
17 Μαΐου 2026, 20:30Ηράκλειο: Σε κλίμα κατάνυξης ο εορτασμός της 60ής επετείου της Επανακομιδής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Τίτου -
17 Μαΐου 2026, 13:26Τιμία Κάρα Αγίου Αποστόλου Τίτου: Με λαμπρότητα και κατάνυξη το Ηράκλειο γιορτάζει απόψε την 60η επέτειο επανακομιδής -
17 Μαΐου 2026, 21:38Ελευσίνα: Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από τροχαίο -
17 Μαΐου 2026, 11:49Ο Κώστας Τριγώνης στο newshub.gr: Εκδήλωση στο Ηράκλειο για τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Άρη Φακίνο (podcast)
