Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου για την ενεργειακή αναβάθμιση του γυμνασίου-λυκείου Νεαπόλεως
αγαπημένα σου στη Google
Συνάντηση με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της “Ενεργειακής Αναβάθμισης και Αποκατάστασης των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης”, είχαν σήμερα οι επιβλέποντες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να καθοριστούν από κοινού οι λεπτομέρειες της εγκατάστασης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.
“Με την εξέλιξη αυτή, ένας ακόμα μεγάλος στόχος του Δήμου, τίθεται σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσθέτοντας ότι το σημαντικό αυτό έργο, παίρνει “σάρκα και οστά” γεγονός που καταδεικνύει ότι στον προβλεπόμενο χρόνο, θα είναι δυνατή η παράδοση του σχολικού συγκροτήματος στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές, προκειμένου να επανέλθουν σε κανονικότητες που διαταράχθηκαν. Γίνεται απολύτως αντιληπτό, ότι χωρίς την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών και την χρήση χώρων του ΕΠΑΛ, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υλοποίησης του έργου, δεδομένου ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, πρόσθεσε.
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
07 Σεπτεμβριου 2026, 19:50Κομμωτής με παρουσία στην τηλεόραση έκλεψε γυαλιά ηλίου και φυλαχτό από μαγαζί στη Μύκονο -
07 Σεπτεμβριου 2026, 17:52Ν. Ταχιάος: «Μέχρι τέλος του χρόνου η δημοπράτηση του Φράγματος Πλατύ Ποταμού» -
07 Σεπτεμβριου 2026, 21:30Πλήθος κόσμου στην Καρκαδιώτισσα στην τιμιτική βραδιά για το Μιχάλη Σταυρακάκη-Νιδιώτη -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
08 Σεπτεμβριου 2026, 07:45Θεόδωρος Τσίκας: Ξεθάρρεψε επί Τραμπ η Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η ΔΕΘ και ποια η δυναμική των κομμάτων (podcast)
