Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου για την ενεργειακή αναβάθμιση του γυμνασίου-λυκείου Νεαπόλεως
αγαπημένα σου στη Google
Συνάντηση με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της “Ενεργειακής Αναβάθμισης και Αποκατάστασης των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης”, είχαν σήμερα οι επιβλέποντες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να καθοριστούν από κοινού οι λεπτομέρειες της εγκατάστασης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.
“Με την εξέλιξη αυτή, ένας ακόμα μεγάλος στόχος του Δήμου, τίθεται σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσθέτοντας ότι το σημαντικό αυτό έργο, παίρνει “σάρκα και οστά” γεγονός που καταδεικνύει ότι στον προβλεπόμενο χρόνο, θα είναι δυνατή η παράδοση του σχολικού συγκροτήματος στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές, προκειμένου να επανέλθουν σε κανονικότητες που διαταράχθηκαν. Γίνεται απολύτως αντιληπτό, ότι χωρίς την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών και την χρήση χώρων του ΕΠΑΛ, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υλοποίησης του έργου, δεδομένου ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, πρόσθεσε.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
