Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας διέθεσε κατόπιν συνεννόησης με την ΚΕΔΕ 150 υπνόσακους, συσκευασμένους σε 15 κούτες, προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.
«Με στόχο την αντιμετώπιση των δραματικών επιπτώσεων από τη θεομηνία στη Θεσσαλία συμπαραστεκόμαστε σε όσους δοκιμάζονται από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Ο τόπος μας εξάλλου έχει βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές, λόγω του σεισμού του 2021 και δεν ξεχνάμε το κύμα αγάπης και ουσιαστικής στήριξης από τον απλό κόσμο που μας βοήθησε να σταθούμε στα πόδια μας.
Σε αυτές τις ώρες της δοκιμασίας των συμπολιτών μας, είναι σημαντική η έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.
-
22 Σεπτεμβριου 2023, 11:48Στο πένθος η Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου - «Έφυγε» ο Μανόλης Ξυλούρης
-
21 Σεπτεμβριου 2023, 19:12Ο Συνδυασμός «Λασίθι ώρα ευθύνης» έστειλε παλέτες με νερό στους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα
-
22 Σεπτεμβριου 2023, 20:15Τραγωδία στη χώρα μας – Αυτοκτόνησε 14χρονος μαθητής
-
21 Σεπτεμβριου 2023, 11:00Ξενοδόχοι Ηρακλείου: Ζημιογόνα τα περισσότερα ξενοδοχεία-δεν αντέχουν άλλα βάρη
-
21 Σεπτεμβριου 2023, 07:57Για μια πολιτική αποκέντρωσης
-
21 Σεπτεμβριου 2023, 09:00Ωρωπός: Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού-Βρήκαν υπολείμματα προφυλακτικού στο στομάχι του