Ο Λ. Αυγενάκης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου: Οι ένστολοι να αναγνωρίζονται και να στηρίζονται όπως τους αξίζει
αγαπημένα σου στη Google
Ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Λίγο αργότερα κανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:
Πραγματοποίησα συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, Ταξίαρχου Ιωάννη Αμαργιανιτάκη, του Διοικητή Ασφάλειας Ηρακλείου Α/Δ´ Γιώργου Βαρδάκη, του Διοικητή του Τμήματος της Τροχαίας Ηρακλείου Α/Ά Στυλιανού Καρακούδη, του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Α/Ά Γιώργου Πικράκη, του Αντιπροέδρου Α/Β´ Κωνσταντίνου Αλεξάκη και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Α/Β´ Κωνσταντίνου Ανθουλάκη.
Οι ένστολοι βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας ασφαλούς κοινωνίας. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό η Πολιτεία να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι αυτοί αναγνωρίζονται και στηρίζονται όπως τους αξίζει.
Η κυβέρνηση στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στον προϋπολογισμό του 2025, έχει προβλεφθεί ότι οι ένστολοι θα λάβουν επίδομα επικινδυνότητας από την 1η Ιουλίου 2025, με ετήσιο κόστος 184 εκατ. για τις εργοδοτικές εισφορές.
-
15 Οκτωβριου 2026, 17:56Ηράκλειο: Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να πετάνε μπάζα στις Μαλάδες και έκαναν και... τσαμπουκά! -
14 Οκτωβριου 2026, 09:14Επίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και τα ποσά -
14 Οκτωβριου 2026, 11:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Οκτωβριου 2026, 20:10Μαίρη Κυπράκη: Η δύσκολη περιπέτεια υγείας, το χειρουργείο και το «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της -
14 Οκτωβριου 2026, 14:06Καιρός: Πορτοκαλί προειδοποίηση για την Κρήτη – Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, νέο έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ -
14 Οκτωβριου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Μόνο από θαύμα οι πληρωμές των επιδοτήσεων μέσα στο Δεκέμβριο. Η κατάσταση είναι τραγική»
