«Όχι» του Δήμου Χερσονήσου στη λειτουργία κλειστής δομής μεταναστών στα όρια του (βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Κατεπείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (07/06/2026), με αφορμή τις τελευταίες πληροφορίες για τη δημιουργία προσωρινής δομής φιλοξενίας μεταναστών στο παλιό ΚΤΕΟ στον Καρτερό. (δείτε εδώ)
Το θέμα τέθηκε επί τάπητος στο συμβούλιο που συγκάλεσε εκτάκτως ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, παρουσία εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου, ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη .
Από τη συζήτηση προέκυψε ξεκάθαρη απόρριψη της φημολογούμενης πρόθεσης, με το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων να συμφωνούν.
Ο κ. Δοξαστάκης έκανε λόγο για έλλειψη ενημέρωσης από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, και ζήτησε την πραγματοποίηση σύσκεψης ανάμεσα στους δημάρχους του νομού Ηρακλείου.
-
14 Αυγουστου 2026, 21:48Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες - Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική -
14 Αυγουστου 2026, 19:38Φωτιά στα Σελλιά Ρεθύμνου - Μήνυμα από το 112 για εκκενώσεις δύο περιοχών (Φώτο + Βίντεο) -
15 Αυγουστου 2026, 07:05Παναγία Φανερωμένη στην Ιεράπετρα: Το μεγάλο προσκύνημα της Ανατολικής Κρήτης το Δεκαπενταύγουστο (Φωτο) -
14 Αυγουστου 2026, 08:20Απαγορευτικό απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα-Ποια δρομολόγια δεν γίνονται από Πειραιά -
14 Αυγουστου 2026, 16:24«Άρπαξε» η κουζίνα φωτιά – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής -
15 Αυγουστου 2026, 11:55Με λαμπρότητα και κατάνυξη η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Καμαριανή στη Νέα Αλικαρνασσό (Φωτο)
