Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλαγής των φωτιστικών σωμάτων στην Λ Καζαντζίδη
αγαπημένα σου στη Google
Αναβαθμίστηκαν οι συνθήκες οδικής ασφάλειας, εξασφαλίστηκε περισσότερη οικονομία από τις λάμπες LED
Χωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλιών φωτιστικών σωμάτων στην Λεωφόρο Στ Καζαντζίδη από την Περιφέρεια Κρήτης.
Το αποτέλεσμα της νέας παρέμβασης είδε από κοντά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Νίκος Σκουλάς, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: «Όπως ήταν αναμενόμενο, η αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην λ. Καζαντζίδη, από τη συμβολή της με την λ. Ικάρου μέχρι την ράμπα εξόδου προς Ρέθυμνο και Χανιά με την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων, είναι αισθητή. Αυτό που δεν φαίνεται τώρα, αλλά είναι επίσης δεδομένο, είναι η ταυτόχρονη εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται με την χρήση νέων φωτιστικών οικονομίας, τύπου LED.
Μια ακόμη από τις προγραμματισμένες, στοχευμένες παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, που υλοποιούνται με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ολοκληρώθηκε. Προχωράμε και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, με τον ίδιο ακριβώς στόχο: Την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, με την παράλληλη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του τόπου μας. Συνεχίζουμε.».
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, το οποίο περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, ανέρχεται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.

-
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Αρνείται κάθε σχέση με το θάνατο Μαζωνάκη, ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ιατρείου- Καταθέτει η γυναικολόγος σύζυγός του -
10 Σεπτεμβριου 2026, 12:00Στέλιος Βοργιάς: Η Κρήτη έχει πληρώσει με αίμα τις παραβάσεις στους κανόνες για την ανήλικη εργασία! (podcast) -
10 Σεπτεμβριου 2026, 10:52O διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του ΠΑΓΝΗ για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναφέρει για τις θεραπείες -
10 Σεπτεμβριου 2026, 09:00Ηράκλειο: Κοιτούσε στο κινητό τηλέφωνο του ενώ περπατούσε στον Κούλε και έπεσε στη θάλασσα! -
09 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Η Ασφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Αιχμές Γεωργιάδη για τη λειτουργία της ιδιωτικής κλινικής
