Παρών ο Δήμος Χερσονήσου σε σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση
αγαπημένα σου στη Google
Η Γαλλική αγορά απεδείχθη φέτος για την Ελλάδα αλλά και ειδικά για το δήμο Χερσονήσου μία πολύ σημαντική τουριστική αγορά.
"Ο Δήμος Χερσονήσου λοιπόν συμμετέχει ως εκθέτης για πρώτη φορά στην πολύ σημαντική διεθνή έκθεση του Παρισιού IFTM - TOP RESA επιδιώκοντας να αυξήσει το μερίδιό του στην πολύ σημαντική αυτή αγορά" τονίζει ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος που ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου στην οποία συμμετείχαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Αναστασάκης και ο ειδικός συνεργάτης σε θέματα τουρισμού Γιάννης Ζαχαριουδάκης.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις, στην οποία συμμετέχουν πλην των εκθετών, μόνο επαγγελματίες του τουρισμού.
Μάλιστα από το περίπτερο του Δήμου πέρασε και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Δήμαρχο.

-
28 Ιουνιου 2026, 21:17Πανσέληνος: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» - Πότε θα το δούμε, το φαινόμενο της «σεληνιακής ψευδαίσθησης» -
29 Ιουνιου 2026, 09:30Έκτακτο επίδομα παιδιού: Μέχρι αύριο στους λογαριασμούς ενός εκ. δικαιούχων τα 150 ευρώ -
29 Ιουνιου 2026, 14:16Χανιά: Στο πένθος η τοπική κοινωνία για τον αιφνίδιο θάνατο της 41χρονης Άννας -
28 Ιουνιου 2026, 17:34Αγροτικές πληρωμές: Ποιοι θα δουν χρήματα να μπαίνουν αύριο στους λογαριασμούς τους -
28 Ιουνιου 2026, 14:30Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 17χρονου στο Ηράκλειο -
28 Ιουνιου 2026, 17:50Πλημμύρισε με...νεολαία ο Πατσίδερος - Κέφι μέχρι πρωϊας στο παραδοσιακό του Πολιτιστικού Συλλόγου (Φωτο + Βίντεο)
