Περιοδεία στη Βιάννο από τον Μάξιμο Σενετάκη - Θέμα συναντήσεων ο εφιάλτης της λειψυδρίας (Φώτο)
“Το πρόβλημα της λειψυδρίας αντιμετωπίζεται! Αρκεί να δείξουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και να την αποδείξουμε πολιτικά με έργο”.
Την θέση αυτή μετέφερε ο Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης στον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, τον οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Δήμους του νομού.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Βιάννου με επίκεντρο την κατασκευή του φράγματος Αμιρών - Αγίου Βασιλείου για την υλοποίηση του οποίου αναζητείται χρηματοδότηση μετά την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων.

Ο κ. Σενετάκης σημείωσε ότι “από την στιγμή που ξεπερνάμε το δύσκολο κομμάτι των απαλλοτριώσεων το έργο θα ‘τρέξει’ όπως τρέχουν όλα τα έργα που υλοποιούνται, δεδομένης της πολιτικής βούλησης να μιλά με έργα αντί λόγια και της αναπτυξιακής σημασίας του έργου για την ευρύτερη περιοχή”.
Ο κ. Μπαριτάκης ζήτησε την συνδρομή του κ. Σενετάκη στην προώθηση στα αρμόδια υπουργεία μιας σειράς έργων που εκκρεμούν, σχεδιάζονται ή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης με τον βουλευτή της ΝΔ να τον διαβεβαιώνει ότι “αυτή (την συνδρομή) θα πρέπει να την θεωρήσετε δεδομένη”.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε όπως πάντα σε καλό κλίμα γεγονός που επέτρεψε στον κ. Σενετάκη να δηλώσει ευτυχής που “ο Δήμαρχος Βιάννου είναι ένας από τους εργάτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιλαμβάνονται την δύναμη της συνεργασίας, του ρεαλισμού και της μετριοπάθειας, πέρα από ανέξοδες μικροκομματικές διαμάχες που περισσότερο περιπλέκουν, παρά επιλύουν πολύπλοκα προβλήματα”.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
