Ρέθυμνο: Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο της πόλης με οξεία μέθη
Δυο ανήλικοι μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά από κατανάλωση αλκοόλ, σε μπαρ και πανηγύρι, αντίστοιχα, που τους έκανε να νιώσουν αδιαθεσία.
Ειδικότερα ένας 17χρονος γύρω στις 3 τα ξημερώματα τα έπινε με την παρέα του όμως η διασκέδαση διεκόπη καθώς δεν ένιωθε καλά κι έτσι ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.
Λίγη ώρα αργότερα σε άλλο σημείο του Ρεθύμνου ένας βρετανός υπήκοος, 17 ετών, υπέστη οξεία μέθη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί κι εκείνη στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς στην Κρήτη τα περιστατικά μέθης ανήλικων είναι πολύ συχνά γεγονός που εγείρει ερωτηματικά για τους ανθρώπους που επιτρέπουν σε άτομα τέτοιων ηλικιών χωρίς επίδειξη ταυτότητας να εισέρχονται σε μπαρ και να καταναλώνουν αλκοόλ και μάλιστα σε ποσότητες που τους οδηγούν στα νοσοκομεία.
-
13 Μαΐου 2026, 19:07Λεβαδειακός – ΟΦΗ 3-2: Ο Λεβαδειακός έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις -
13 Μαΐου 2026, 07:00Στον «αέρα» οι κατασκευές στην Κρήτη: Το ενεργειακό ράλι και τα εργοτάξια -
13 Μαΐου 2026, 10:40Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
13 Μαΐου 2026, 00:23Eurovision: Στον τελικό του Σαββάτου πέρασε ο Ακύλας-Οι χώρες που προκρίθηκαν -
12 Μαΐου 2026, 10:30Γιώργος Μαυρογιάννης στο newshub.gr: Τα σχέδια μετά τη συνταξιοδότηση, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα και το όραμα του για την Κρήτη (podcast) -
13 Μαΐου 2026, 07:15Κώστας Αλεξάκης: Η Τουρκία επενδύει στη στρατηγική του μη συμβατικού πολέμου! (podcast)
