Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Ρέθυμνο: Σε εξέλιξη οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό χειριστή κανό στον όρμο Δαμνόνι
αγαπημένα σου στη Google
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του λιμενικού σώματος στον όρμο Δαμνόνι, νοτίως του νόμου Ρεθύμνου, για τον εντοπισμό χειριστή κανό, ο οποίος βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάποιος είδε τον χειριστή κανό να δυσκολεύεται μέσα στα κύματα και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες.
Στην επιχείρηση, την οποία συντονίζει το κέντρο έρευνας και διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας, συμμετέχει ένα παραπλέον σκάφος, ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και ένα drone, ενώ οι έρευνες γίνονται με κακές καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 BF.
Κάντε μας follow:
-
30 Ιουνιου 2026, 10:30Θρήνος στο Στείρωνα για το θάνατο του 60χρονου Μανώλη που καταπλάκωσε το τρακτέρ του -
30 Ιουνιου 2026, 09:29Δυστύχημα στο Στείρωνα: 60χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και άφησε την τελευταία του πνοή -
30 Ιουνιου 2026, 12:48Έκτακτο επίδομα παιδιού: Άρχισε η καταβολή των 150 ευρώ σε 1 εκατομμύριο δικαιούχους -
30 Ιουνιου 2026, 10:40ΠΟΓΕΔΥ: Το “σύστημα” ελέγχου των βιολογικών κατέρρευσε-ποιος θα λογοδοτήσει; -
30 Ιουνιου 2026, 22:18Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται -
30 Ιουνιου 2026, 10:26Σελήνη Ψωμά: Έλληνες και Πέρσες (Μέρος 2ο) - Θήβα και Μακεδονία, η γέννηση της πανελλήνιας δυνάμεως! (podcast)
