Ρέθυμνο: Σήμερα στα Σέλλια το «τελευταίο αντίο» στον 53χρονο Νίκο Ξερουδάκη - Θλίψη στην τοπική κοινωνία
αγαπημένα σου στη Google
Στα Σέλλια θα πουν το «τελευταίο αντίο το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον Νίκο Ξερουδάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, στο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών κοριτσιών, έχασε τη ζωή του όταν το όχημα τύπου «γουρούνα» που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα στην επαρχιακή οδό Σελλίων – Πλακιά. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται συμφωνα με το goodnet.gr.
Ο Νίκος Ξερουδάκης ήταν άνθρωπος που είχε συνδέσει ολόκληρη τη ζωή του με τα Σέλλια, όπου γεννήθηκε και κατοικούσε. Με τη σύζυγό του, Ελένη Παπαδάκη, δημιούργησαν την οικογένειά τους και μεγάλωσαν τις τρεις κόρες τους. Ήταν αδερφός του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σελλίων Γιάννη και του αρχιμανδρίτη, ηγουμένου της Ι.Μ. Κισσού Βαρθολομαίου.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελλίων. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 3:00 μ.μ.
-
22 Σεπτεμβριου 2026, 10:20Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» πρόωρα η 14χρονη Ελένη – Σήμερα το «τελευταίο αντίο» -
22 Σεπτεμβριου 2026, 11:46Στο πένθος το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου για την απώλεια της 14χρονης Ελένης - Συγκλονισμένη η σχολική κοινότητα – «Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας» -
22 Σεπτεμβριου 2026, 10:45Μανώλης Πετρακάκης: Πολιτικός μας αντίπαλος δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης! (podcast) -
23 Σεπτεμβριου 2026, 07:34«Κλειδώνουμε» τα νησιά με νέους Patriot - Έρχεται ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης στα νησιά -
22 Σεπτεμβριου 2026, 11:25Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο συνταξιούχος οδοντίατρος για θεραπείες «αντιγήρανσης» και «αποτοξίνωσης» -
23 Σεπτεμβριου 2026, 08:00Από το Brain Drain στο Brain Network
