Σ. Βαρδάκης: Ο καθένας στο κόμμα έλεγε τα δικά του! «Είμαι παρών πολιτικά και αυτοδιοικητικά»!
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια βαριά ήττα στις εκλογές και για το αποτέλεσμα αυτό έγιναν μεγάλα, στρατηγικά λάθη και με την ευθύνη των πρωτοκλασάτων του κόμματος.
Αυτό αναφέρει στο newshub.gr ο π. βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης ο οποίος στρέφει τα βέλη του και στο ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του οποίου από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι συγκυβέρνηση δεν θα υπάρξει ούτε με Τσίπρα ούτε με Μητσοτάκη. «Από εκείνη τη στιγμή, θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στρατηγική και όχι να επιμένει στη στήριξη-συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ». Δεν είχαμε ενιαία φωνή στη κοινωνία αλλά ο καθένας έλεγε διαφορετικά πράγματα λέει ο κ. Βαρδάκης κάνοντας την κριτική του για την μεγάλη εκλογική ήττα της κεντροαριστεράς. Ωστόσο αναφέρει, ότι, στην παρούσα φάση γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος δεν υπάρχει επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον… Αλέξη Τσίπρα.
Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει, ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζει για τις 2-3 παραπάνω μονάδες που πήρε στις εκλογές, ενώ λέει ότι αν οι απολεσθέντες ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές πήγαιναν στο ΠΑΣΟΚ τότε αυτό θα ήταν σήμερα στο 20% και… Χαρακτηρίζει βαρύ πλήγμα για τη Δημοκρατία, η Κρήτη και περιοχές της ειδικά όπως Βιάννος, Κάνδανος και Σφακιά να έδωσαν ψήφους στους νεοναζί «Σπαρτιάτες».
Τέλος ο κ. Βαρδάκης αναφέρει ότι είναι παρόν πολιτικά, λέγοντας ότι του έγιναν προτάσεις υποψηφιότητας για τους Δήμους Βιάννου και Ηρακλείου…ωστόσο προέχει τώρα η ανασυγκρότηση του κόμματος μέσα από τα κεντρικά του όργανα.
#newshub #εκλογές2023 #Βαρδάκης
Μας τιμάτε εαν κάνετε εγγραφή
στο κανάλι μας στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgI7vd72xX-ZNWb_x7zzWJg
στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/newshub.gr
στη σελίδα μας στο twitter: https://twitter.com/NewshubG
στη σελίδα μας στο instagram: https://www.instagram.com/newshub.gr/
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
