Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου για έντονα καιρικά φαινόμενα
αγαπημένα σου στη Google
Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου σήμερα αργά το βράδυ αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση αναμένονται ισχυρές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα είναι έντονες από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου αλλά και στη διάρκεια της νύχτας.
Οι πολίτες παρακαλούνται:
Να αποφεύγουν τη διέλευση από Ιρλανδικές διαβάσεις είτε πεζή είτε με οχήματα. Οι συγκεκριμένες διαβάσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες, ακόμη και αν η στάθμη του νερού φαίνεται χαμηλή.
Να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των φαινομένων.
Να απομακρύνουν αντικείμενα αλλά και οχήματα από σημεία όπου σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων μπορεί να παρασυρθούν από ορμητικά νερά (κεντρικοί δρόμοι Παλαιοκάστρου, Αγίας Πελαγίας και Λυγαριάς, Αμμουδάρας).
Οδηγίες προστασίας κατά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στον σύνδεσμο: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena
-
23 Ιουνιου 2026, 21:33Θλίψη για το θάνατο της 28χρονης Ράνιας -
24 Ιουνιου 2026, 20:32Κερατέα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου -
24 Ιουνιου 2026, 12:08Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο -
23 Ιουνιου 2026, 14:47Κατερίνα Σπυριδάκη: «Στη Βουλή οι αποκλεισμοί των ατόμων με αναπηρία από το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους» -
23 Ιουνιου 2026, 17:00Ηράκλειο: Απάντηση στην Μαρία Καρυστιανού για τον όρο «γυναικοκτονία» από τη δικηγόρο Φαίδρα Καρούτσου -
23 Ιουνιου 2026, 07:27Διάθεση 500 δελτίων ελεύθερης εισόδου για τις εκδηλώσεις στο Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας
