Σε τροχιά ανακαίνισης και αναβάθμισης τα ΚΕΠ του Δήμου Ιεράπετρας

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του έργου «Ανακαίνιση των ΚΕΠ Δήμου Ιεράπετρας» και με την ανάδειξη του αναδόχου θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις.
Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στο έργο είναι ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ του δήμου Ιεράπετρας σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θέσπισε η δράση για την αναβάθμιση των ΚΕΠ όλης της χώρας.
Η δράση περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ΚΕΠ βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και την αναβάθμιση και αντικατάσταση του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού. Εκσυγχρονισμός θα γίνει στα 2 ΚΕΠ του δήμου Ιεράπετρας, στο ΚΕΠ Ιεράπετρας και στο ΚΕΠ Μακρύ Γιαλού.
Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε € 78. 457 (χωρίς ΦΠΑ). Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Ιεράπετρας.
Το Έργο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Πυλώνα του Component 2.2 (Modernize).
-
29 Μαρτιου 2023, 09:14Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Βρήκαν τον καθηγητή νεκρό μέσα στο γραφείο του
-
29 Μαρτιου 2023, 16:50ΔΥΠΑ: Συμπλήρωση ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων για προγράμματα κατάρτισης
-
29 Μαρτιου 2023, 07:05Ο Γ. Κοκοσάλης για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου: «Θα έχουμε συγκλονιστικές και καταιγιστικές εξελίξεις» (Βίντεο)
-
29 Μαρτιου 2023, 16:55Γιάννης Ραγκούσης: 2.200 ευρώ την βραδιά νοικιάζει την βίλα του στην Πάρο
-
30 Μαρτιου 2023, 14:08Κρήτη: Τροχαίο με απεγκλωβισμό γυναίκας στο Μυλοπόταμο- 2 τραυματίες στο νοσοκομείο
-
29 Μαρτιου 2023, 15:50Μεσαρά: Η ΕΛΑΣ αναζητά δυο αδέλφια για την επίθεση με όπλο σε βάρος 42χρονου