Στη Ρόδο για το Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης
αγαπημένα σου στη Google
Ο Δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Φασομυτάκης, παρευρίσκονται στη Ρόδο για τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.
Το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έχει ως κεντρικό σύνθημα «Επανεκκίνηση. Ισχυροί Δήμοι. Κάθε μέρα, δίπλα στον πολίτη».
Ο κ. Νικολιδάκης και ο κ. Φασομυτάκης συμμετέχουν στις συζητήσεις και τις εργασίες του συνεδρίου, που αφορούν τις νέες προκλήσεις και τις απαιτήσεις της αυτοδιοίκησης για την περίοδο 2024-2028.
Οι θεματικές του συνεδρίου περιλαμβάνουν την αναπτυξιακή πορεία των δήμων, τη διοικητική μεταρρύθμιση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε ζητήματα όπως η κλιματική κρίση, η στέγαση και η ενεργειακή αυτάρκεια.
Ο Δήμαρχος Φαιστού, δήλωσε την πρόθεσή του να συμβάλει ενεργά στην προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και να ενισχύσει τον διάλογο για μια ισχυρή και λειτουργική αυτοδιοίκηση, δίπλα στις ανάγκες των πολιτών.
-
17 Οκτωβριου 2026, 14:45Αεροδρόμιο Καστελίου-Χ. Γιαννόπουλος: Έχουν καταστρέψει το πρινοδάσος της Αυλιώτικης Κεφάλας και μιλούν για προστασία του περιβάλλοντος -
17 Οκτωβριου 2026, 07:00Αποσελέμης: 20 εκατ. κυβικά νερού στο φράγμα - «Εξασφαλισμένη η υδροδότηση του Ηρακλείου έως το 2029», λέει ο Γ. Βουρεξάκης -
17 Οκτωβριου 2026, 22:43Τουρνουά Καζακστάν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεκσάντερ Κοβάτσεβιτς -
17 Οκτωβριου 2026, 14:00Η ακτινογραφία των επενδύσεων στα θερμοκήπια-Πρωταγωνίστρια η Κρήτη στις καλλιέργειες -
18 Οκτωβριου 2026, 19:14Χανιά: Θλίψη για τον επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Είχε προσπαθήσει να σώσει ζωές στους δρόμους -
17 Οκτωβριου 2026, 19:32Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο μεγάλος του έρωτας και το «αθόρυβο» διαζύγιο του "Καπετάνιου" με την Αγάπη Πολίτη
