Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων -“Όχι στην κατάργηση του ΟΠΕΚΕΠΕ”
αγαπημένα σου στη Google
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.
Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, τόνισαν ότι εκτός από τα όσα «δεινά» έχει επιφέρει η νέα ΚΑΠ στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, έρχεται το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που γεννήθηκε στο παρελθόν και γιγαντώθηκε με την παρούσα κυβέρνηση, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.
“Οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι παλεύουμε με τον ιδρώτα μας για να ζήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειές μας” σημείωσαν, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να πληρώσουν τα πρόστιμα οι πολίτες, αλλά και οι άνθρωποι του κλάδου που ουδεμία σχέση έχουν με το σκάνδαλο.
Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων ζητούν να μην περικοπούν οι επιδοτήσεις τους, να μην καταργηθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά αντίθετα να ενισχυθεί και να λειτουργεί υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας.
ΕΡΤ
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
22 Αυγουστου 2026, 07:40Από τον Παναγιώτη Κονδύλη και τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Κύπρο του σήμερα. (Η Ελλάδα μπροστά στην ιστορική της ευκαιρία)* -
22 Αυγουστου 2026, 08:19Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών 2026: Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία η Ελλάδα -
22 Αυγουστου 2026, 07:00Ξεσηκώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει... ΔΕΘ – Καταγγέλλουν το ΣτΕ και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω! -
22 Αυγουστου 2026, 07:15Διονύσης Τσιριγώτης: Το δημογραφικό είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα, όχι η Τουρκία! (podcast) -
21 Αυγουστου 2026, 22:42Στο… κίτρινο αύριο όλη η Κρήτη – Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά
