Κρήτη
Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο της Πέννυς Μουλιανάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τον θάνατο της 22χρονης Πέννυς Μουλιανάκη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας και ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου θρηνούν για την απώλεια μίας λαμπρής κολυμβήτριας της Κ.Ο.Η., της Πένυ Μουλιανάκη.
Ο αιφνίδιος και άδικος χαμός της διακεκριμένης μας αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης και βοηθού προπονήτριας, έχει προκαλέσει σε όλους μας οδύνη και ανείπωτο πόνο.
Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συναθλητές της και όλους όσοι είχαν την τύχη και τη χαρά να συναναστραφούν μαζί της.
Κάντε μας follow:
-
31 Μαΐου 2023, 12:42Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στην υπόθεση της 48χρονης Ελένης που αγνοούνταν
-
31 Μαΐου 2023, 07:00Άγιος Σύλλας: Ενας αγωγός που περνά κάτω από τα θεμέλια σπιτιού προκάλεσε οργή και... ένταση στη Λότζια!
-
31 Μαΐου 2023, 22:19Χερσόνησος: Αγνοούνται 2 άνδρες που επέβαιναν σε λέμβο- Σε εξέλιξη έρευνα του Λιμενικού
-
01 Ιουνιου 2023, 07:05Hράκλειο: Δρομολογούνται οι εργασίες για το Open mall - Πότε θα είναι έτοιμο
-
31 Μαΐου 2023, 19:04Ηράκλειο: Η μεγάλη κινητοποίηση και των εθελοντών, οδήγησε στον εντοπισμό της Ελένης Πρινιωτάκη (φωτο)
-
31 Μαΐου 2023, 20:50Με λιγότερα από 1.000 ευρώ στην τράπεζα οι 7 στους 10 Έλληνες καταθέτες