Συνάντηση Βασίλη Λαμπρινού με αντιπροσωπεία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες
αγαπημένα σου στη Google
Την πρόταση για την καθιέρωση ετήσιου διεθνή αγώνα στίβου για Άτομα με Αναπηρίες κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου αντιπροσωπεία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια, συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Γιώργος Καπελλάκης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντώνης Παπαδάκη.
Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ημερίδας για ΑμεΑ που διοργανώσαν ο Δήμος Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ομοσπονδία στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 27 Μαρτίου, η αντιπροσωπεία της ΕΑΟΜ – Αμεα πρότεινε στον Δήμαρχο την καθιέρωση και την ενίσχυση αντίστοιχων αγώνων.
Η πρότασή τους περιελάμβανε, πέρα από τον ετήσιο διεθνή αγώνα και την φιλοξενία πανελλήνιων αγώνων και ημερίδων καθώς και προπονητικά καμπ Εθνικών Ομάδων αθλητών ΑμεΑ.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου βλέπει πολύ θετικά αυτές τις προτάσεις και μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου θα συνδράμει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την υλοποίησή τους.
«Στηρίζουμε τον αθλητισμό των ΑμεΑ εμπράκτως και θεωρούμε ότι το Ηράκλειο με τις εγκαταστάσεις του, όπως αποδείχθηκε από την επιτυχία και τις σπουδαίες επιδόσεις που σημειώθηκαν στην πρόσφατη ημερίδα η οποία έγινε στο Παγκρήτιο, έχει όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενεί σε ετήσια βάση σπουδαίους αγώνες για αθλητές με αναπηρίες. Σε συνεργασία με την ΕΑΟΜ – Αμεα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά
-
11 Σεπτεμβριου 2026, 21:42Τη Δευτέρα στη Νίκαια η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο γιατρών -
11 Σεπτεμβριου 2026, 07:26Δημήτρης Ξυδάκης: «Η πλασμαφαίρεση γίνεται εξειδικευμένα σε νοσοκομειακό περιβάλλον» – Πρόστιμα και αφαιρέσεις αδειών σε ιδιωτικά ιατρεία στο Ηράκλειο (podcast) -
10 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Ανατροπή στην υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση όταν έπαθε την ανακοπή-Τι βρήκε η ΕΛΑΣ -
10 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Πλασμαφαίρεση: Η θεραπεία που έγινε μόδα των σταρ και των πλουσίων – Ποιοι έχουν υποβληθεί σε αυτή -
10 Σεπτεμβριου 2026, 15:48Σημαντική εξέλιξη για την ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη: Θεσμοθετήθηκαν οι δύο νέες Υποδιευθύνσεις – Τι ζητά η Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου -
11 Σεπτεμβριου 2026, 10:30Γιώργος Καραμπελιάς: Η άνοδος της Ακροδεξιάς δείχνει την ιστορική μετατόπιση της Ευρώπης από την «αποικιοκρατία», στην «άμυνα» (podcast)!
