«Θετικό ρεκόρ» στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου - 33 περιστατικά μέθης το διήμερο του καρναβαλιού
Μόλις 33 ήταν συνολικά τα περιστατικά μέθης που κλήθηκε να διαχειριστεί το διήμερο του καρναβαλιού το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γιώργο Παπακωνσταντή, να κάνει λόγο για «θετικό ρεκόρ».
Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Παπακωνσταντής, έξι από τα περιστατικά αφορούσαν ανήλικους, αλλά ευτυχώς δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά.
Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπογράμμισε ότι τόσο οι Ρεθυμνιώτες όσο και οι επισκέπτες έχουν αρχίσει και κατανοούν ότι η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι απαραίτητη προκειμένου να περάσει κανείς καλά.
Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντής ευχαρίστησε θερμά τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, για την άμεση ανταπόκρισή τους.
Η ανάρτηση του Γιώργου Παπακωνσταντή:
«Θετικό ρεκόρ για το Ρέθυμνο το διήμερο του Καρναβαλιού, με μόνο 33 περιστατικά μέθης από τα οποία δυστυχώς 6 με ανήλικους, τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά. Τα λιγότερα που υπήρξαν ποτέ.
Μπράβο στους Ρεθεμνιωτες και τους επισκέπτες που κατανοούν σιγά σιγά ότι το αλκοόλ δεν είναι απαραίτητο για να περάσουμε καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελοντριες και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, που όπως κάθε χρόνο ήταν παρόντες στα δύσκολα και βεβαίως στο προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, που για άλλη μια χρονιά έδειξαν έμπρακτα την αίσθηση καθήκοντος που έχουν. Και του χρόνου ακόμη καλύτερα!».
Διαβάστε επίσης:
Ρεθυμνο: Απίστευτο περιστατικό με 7χρονο παιδί που αντί για χυμό κατανάλωσε… από λάθος αλκοόλ!
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ένας ανήλικος με συμπτώματα μέθης μετά το καρναβάλι - Συνελήφθη ο πατέρας
-
13 Μαΐου 2026, 19:07Λεβαδειακός – ΟΦΗ 3-2: Ο Λεβαδειακός έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις -
13 Μαΐου 2026, 07:00Στον «αέρα» οι κατασκευές στην Κρήτη: Το ενεργειακό ράλι και τα εργοτάξια -
13 Μαΐου 2026, 10:40Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
13 Μαΐου 2026, 00:23Eurovision: Στον τελικό του Σαββάτου πέρασε ο Ακύλας-Οι χώρες που προκρίθηκαν -
12 Μαΐου 2026, 07:15Μανώλης Κοττάκης: Η Κυβέρνηση έχει θέσει σε… αναστολή κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο! Τρείς λαλούν και δύο χορεύουν, για τις εκλογικές εξελίξεις! (podcast) -
12 Μαΐου 2026, 10:30Γιώργος Μαυρογιάννης στο newshub.gr: Τα σχέδια μετά τη συνταξιοδότηση, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα και το όραμα του για την Κρήτη (podcast)
