Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Βατόλακκος Χανίων: Στο νοσοκομείο 20χρονος μετά από σύγκρουση με λεωφορείο
αγαπημένα σου στη Google
Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ένας 20χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Βατόλακκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με λεωφορείο, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση. Η σύγκρουση ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον τραυματισμό του αναβάτη, ο οποίος χρειάστηκε τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.
Πλήρωμα ασθενοφόρου έφτασε άμεσα στο σημείο, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τον 20χρονο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Χανίων.
Κάντε μας follow:
-
16 Αυγουστου 2026, 13:40Τα φρούτα που επιλέγουν 4 ενδοκρινολόγοι για καλύτερο έλεγχο του σακχάρου -
16 Αυγουστου 2026, 21:00Στους 352.000 τόνους οι εξαγωγές ελαιολάδου της Τυνησίας, οι μισές ποσότητες πήγαν στην αγορά της ΕΕ -
16 Αυγουστου 2026, 21:31Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή στην Κριτσά Λασιθίου- Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής -
16 Αυγουστου 2026, 15:00Πανσέληνος Αυγούστου: Πλησιάζει η μέρα για το λαμπρότερο φεγγάρι του έτους -
16 Αυγουστου 2026, 23:05Καλύτερη εικόνα για τη φωτιά στην Κριτσά- Παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής -
17 Αυγουστου 2026, 16:05Αναστάτωση σε πτήση από το Ηράκλειο για Αθήνα - Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός εκ των επιβατών (Βίντεο)
