ΒΟΑΚ: Διακοπή κυκλοφορίας για εργασίες τοποθέτησης πεζογέφυρας
Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ανακοίνωσε ότι σημερα και κατά το χρονικό διάστημα από 09:00 έως 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης της μεταλλικής κατασκευής της πεζογέφυρας Π9, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στο τμήμα Γεωργιούπολη – Πετρές του Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ)».
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην περιοχή δυτικά του κόμβου της Επισκοπής.
Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την προστασία οδηγών και εργαζομένων.
Ο ΟAΚ ΑΕ καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της σήμανσης και των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας.
-
28 Απριλιου 2026, 21:30Μονή Χρυσοπηγής Χανίων: Τι συνέβη με τη μνημόνευση του Μητροπολίτη και το θέμα έφθασε στο Φανάρι -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
28 Απριλιου 2026, 08:37Δολοφονία Ελευθερίας: Μυστήριο με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του πρώην συντρόφου της -
28 Απριλιου 2026, 22:45Θλίψη στις Αρχάνες για την απώλεια της Βικτώρια Τρέτσιακ -
28 Απριλιου 2026, 10:30Μαρία Βελεγράκη: Από το Ηράκλειο στο Ohio και στην έρευνα για τον καρκίνο! (podcast) -
29 Απριλιου 2026, 07:00Τυμπάκι: Έπεσαν απότομα οι τιμές στον παραγωγό, όχι όμως και στο ράφι – Στο newshub.gr οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού
