Ξεκινά το Κέντρο του ΠΟΥ για την Ποιότητα Φροντίδας και τις Ανθρωποκεντρικές Πολιτικές Υγείας στην Ιατρική Σχολή
αγαπημένα σου στη Google
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην Αθήνα για την Ποιότητα Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών έχουν την ευχαρίστηση να ανακοινώσουν την έναρξη λειτουργίας του Συνεργαζόμενου Κέντρου του ΠΟΥ (WHO Collaborating Centre - WHO CC) για την Ποιότητα Φροντίδας και τις Ανθρωποκεντρικές Πολιτικές Υγείας, το οποίο θα φιλοξενείται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η ίδρυση του νέου Συνεργαζόμενου Κέντρου του ΠΟΥ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Ιατρική Σχολή και την ευρύτερη περιοχή μας και θα ενισχύσει τη δυνατότητα προώθησης της ποιότητας φροντίδας, της ασφάλειας των ασθενών και των ανθρωποκεντρικών πολιτικών υγείας, καθώς και τη συνεργασία σε όλη την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια του ΠΟΥ.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην επίσημη τελετή έναρξης του νέου Συνεργαζόμενου Κέντρου του ΠΟΥ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2026 από τις 09:00 έως τις 11:45 στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
22 Αυγουστου 2026, 07:40Από τον Παναγιώτη Κονδύλη και τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Κύπρο του σήμερα. (Η Ελλάδα μπροστά στην ιστορική της ευκαιρία)* -
22 Αυγουστου 2026, 08:19Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών 2026: Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία η Ελλάδα -
22 Αυγουστου 2026, 07:00Ξεσηκώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει... ΔΕΘ – Καταγγέλλουν το ΣτΕ και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω! -
22 Αυγουστου 2026, 07:15Διονύσης Τσιριγώτης: Το δημογραφικό είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα, όχι η Τουρκία! (podcast) -
21 Αυγουστου 2026, 22:42Στο… κίτρινο αύριο όλη η Κρήτη – Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά
