Αισιοδοξία για σημαντική αύξηση των Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα το 2023

Ενισχύονται οι εκτιμήσεις πως φέτος οι ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεπεράσουν σημαντικά το 1 εκατομμύριο του 2022 και οι εισπράξεις από τους Αμερικανούς επισκέπτες θα αυξηθούν σημαντικά πάνω από το 1 δισεκατομμύριο που υπολογίζεται πως εισπράχθηκε πέρυσι.
Η Ελλάδα είναι η χώρα, που θα προτιμήσουν φέτος οι Αμερικανοί τουρίστες, ξεπερνώντας ακόμα την Ιταλία και την Ισπανία, τους παραδοσιακά αγαπημένους τους προορισμούς, σύμφωνα με την European Travel Commission (ETC)
Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 94% των ταξιδιωτών από την Αμερική δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τις προηγούμενες διακοπές τους στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στα νησιά.
Οι μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές ενισχύουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς την Ελλάδα και ήδη έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 56 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και από τον Καναδά.
-
07 Φεβρουαριου 2023, 19:03Κρήτη: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά - Τι γίνεται στο Ηράκλειο
-
07 Φεβρουαριου 2023, 07:10Μεσαρά: Ράβδισμα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού (φωτο+βίντεο)
-
06 Φεβρουαριου 2023, 16:24Κρήτη: Κλειστά σχολεία και την Τρίτη σε αρκετούς δήμους λόγω της κακοκαιρίας
-
06 Φεβρουαριου 2023, 16:09Ρόδος: Ξενοδόχοι και εργαζόμενοι ενώνουν δυνάμεις για την κάλυψη των θέσεων εργασίας
-
06 Φεβρουαριου 2023, 21:05Δήμος Ηρακλείου: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν την Τρίτη κλειστά τα σχολεία- Τι θα γίνει στην υπόλοιπη Κρήτη
-
07 Φεβρουαριου 2023, 07:06Ηράκλειο: "Κόλλησαν" οι διαπραγματεύσεις ξενοδόχων και εργαζομένων- Ποια είναι τα σημεία τριβής