ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 101 θέσεις σε Υπουργείο Τουρισμού και Κτηματολόγιο
Ξεκίνησαν από χθες οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 101 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο που έχει προκηρύξει ο ΑΣΕΠ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 28 Ιανουαρίου
Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.
Για ορισμένες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.
Τα πρόσθετα προσόντα για κάθε θέση δίνονται στον «Πίνακα κατανομής θέσεων», στήλη «Απαραίτητα πρόσθετα προσόντα» με τους αντίστοιχους κωδικούς.
Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.
Οι θέσεις
Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά σε 59 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) στους εξής κλάδους/ειδικότητες:
-Διοικητικού – Οικονομικού
-Μηχανικών (ειδ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών)
-Μηχανικών (ειδ. Μηχανολόγων Μηχανικών)
-Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών)
-Νομικών, ΠΕ Οικονομικού
-Πληροφορικής
Και 42 θέσεις τεχνολογικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) στους παρακάτω κλάδους/ειδικότητες:
-Διοικητικού – Λογιστικού
-Πληροφορικής
-Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Η διαδικασία
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
