Επιμελητήριο Ηρακλείου: Να διατηρηθούν οι Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου ως Δ.Ο.Υ. Α’ Τάξης
Την αντίθεση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην προοπτική υποβάθμισης των Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου και της αντικατάστασής τους από επιμέρους αποκεντρωμένα φορολογικά κέντρα (ΕΔΚΕ, ΚΕΒΕΙΣ, ΚΕΦΟΔΕ, ΚΕΦΟΚ) εκφράζει με επιστολή του προς τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Κ. Γεώργιο Πιτσιλή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.
Αναφερόμενος στις αναμενόμενες δυσχέρειες που θα προκύψουν στην εξυπηρέτηση της επιχειρηματικότητας, αλλά και των πολιτών, όπως απέδειξε η αντίστοιχη διοικητική αναδιάρθρωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο κ. Καρκανάκης εκφράζει τεκμηριωμένα τη εκτίμηση ότι η απομάκρυνση των Δ.Ο.Υ. ή η αποσπασματική λειτουργία τους θα υπονομεύσει τη φορολογική συμμόρφωση, θα εντείνει τη γραφειοκρατία και θα πλήξει την περιφερειακή ανάπτυξη.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ζητεί τη διατήρηση των Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου ως Δ.Ο.Υ. Α’ τάξης με πλήρη αντικείμενα και την ενίσχυσή τους με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους.
-
28 Απριλιου 2026, 21:30Μονή Χρυσοπηγής Χανίων: Τι συνέβη με τη μνημόνευση του Μητροπολίτη και το θέμα έφθασε στο Φανάρι -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
28 Απριλιου 2026, 08:37Δολοφονία Ελευθερίας: Μυστήριο με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του πρώην συντρόφου της -
28 Απριλιου 2026, 22:45Θλίψη στις Αρχάνες για την απώλεια της Βικτώρια Τρέτσιακ -
28 Απριλιου 2026, 10:30Μαρία Βελεγράκη: Από το Ηράκλειο στο Ohio και στην έρευνα για τον καρκίνο! (podcast) -
29 Απριλιου 2026, 07:00Τυμπάκι: Έπεσαν απότομα οι τιμές στον παραγωγό, όχι όμως και στο ράφι – Στο newshub.gr οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού
