Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ - Δείτε αν κερδίσατε

Χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος ανέδειξε η κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.
Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.
Εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi , για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.
Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.
Αν για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο - Συγκέντρωση Εισπράξεων - Πληρωμών».
Ο νόμος καλύπτει ακόμη και αυτούς που δεν θέλουν να συμμετέχουν στις κληρώσεις γιατί φοβούνται για παράδειγμα την διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Αυτοί μπορούν να αποποιηθούν το έπαθλο που κέρδισαν σε συγκεκριμένη κλήρωση εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην ΑΑΔΕ.
Σε περίπτωση αποποίησης του επάθλου, αυτό διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στη συλλογή των προσωπικών στοιχείων τους.
Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε.
-
24 Φεβρουαριου 2021, 20:15Αύριο πληρώνονται αγρότες και κτηνοτρόφοι με 14.8 εκ ευρώ - Ακολουθούν πληρωμές για σιτάρι, βαμβάκι κ.α.
-
25 Φεβρουαριου 2021, 17:42Έρχεται η επιχορήγηση αγροτών ως και 50% - Το σχέδιο νόμου και οι λεπτομέρειες!
-
25 Φεβρουαριου 2021, 20:02Δ. Μινώα Πεδιάδας: Θλίψη για το θάνατο της αγαπητής Ευαγγελίας- Συγκινούν τα μηνύματα! (φωτογραφίες)
-
25 Φεβρουαριου 2021, 15:24«Καίνε» τα «κόκκινα» δάνεια τους αγροτες - Η πρόταση για «κούρεμα» στα «πακέτα» ως 200.000 ευρώ
-
25 Φεβρουαριου 2021, 18:50Το ΥΠΑΑΤ παραχωρεί δωρεάν χωράφια στην Ηπειρο
-
26 Φεβρουαριου 2021, 16:31Διαβάστε όλες τις πληρωμές που έρχονται για αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι το Μάη!