Fuel Pass: Έως τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις από όλους τους πολίτες
αγαπημένα σου στη Google
Ανοιχτή έως και την 30/4/2026, για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. τους, θα παραμείνει η πλατφόρμα ώστε να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω gov.gr για το fuel pass. Μέχρι και χθες νωρίς το απόγευμα, οι αιτήσεις ξεπερνούσαν τις 2.550.000.
Υπενθυμίζεται ότι τίθεται θέμα εισοδηματικών κριτηρίων για τη λήψη του, με το ύψος της επιδότησης να ξεκινά από τα 25€ και να φτάνει ακόμα και τα 60.
Παίζει ρόλο η κατηγορία του οχήματος εάν μιλάμε για επιβατηγό Ι.Χ., μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο, που πρέπει να βρίσκεται σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να μην οφείλει τέλη κυκλοφορίας.
Την ίδια στιγμή λαμβάνεται υπόψιν ο τόπος κατοικίας, αν πρόκειται για περιοχή της ηπειρωτικής χώρας ή της νησιωτικής, καθώς και το πώς θα επιλέξουν να λάβουν το δικαιωμένο ποσό οι πολίτες.
Δηλαδή σε ήδη ενεργό τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, που μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιείται και για μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ μέχρι το τέλος του Ιουλίου, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του voutcher.
-
23 Σεπτεμβριου 2026, 07:34«Κλειδώνουμε» τα νησιά με νέους Patriot - Έρχεται ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης στα νησιά -
23 Σεπτεμβριου 2026, 08:00Από το Brain Drain στο Brain Network -
23 Σεπτεμβριου 2026, 13:31Ρέθυμνο: Αυριο στα Σέλλια το «τελευταίο αντίο» στον 53χρονο Νίκο Ξερουδάκη - Στο πένθος η τοπική κοινωνία -
23 Σεπτεμβριου 2026, 15:00Κρήτη: Οι καιρικές συνθήκες φέρνουν αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ΒΟΑΚ και νέο κύκλο...ταλαιπωρίας -
23 Σεπτεμβριου 2026, 08:45Γιώργος Ατσαλάκης: Τι σημαίνει η μεγάλη συμφωνία ΗΠΑ - Δανίας για τη Γροιλανδία! (podcast) -
22 Σεπτεμβριου 2026, 16:40Σύσκεψη "παρωδία" της ΠΕΔ Κρήτης για τη Δομή Μεταναστών στους Αθανάτους - Οι Δήμαρχοι έλαμψαν δια της απουσίας τους
