Η ΑΙ θα δημιουργήσει τον πρώτο τρισεκατομμυριούχο του κόσμου
αγαπημένα σου στη Google
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επιχειρηματίας Μαρκ Κιούμπαν εκτιμά ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δύναμη να παραγάγει περισσότερο πλούτο από οποιονδήποτε άνθρωπο στην ιστορία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τεχνητή νοημοσύνη ενδέχεται να αποτελέσει το εργαλείο που θα οδηγήσει στη δημιουργία του πρώτου τρισεκατομμυριούχου παγκοσμίως. Όπως ανέφερε, αυτός ο άνθρωπος πιθανότατα θα καταφέρει να αξιοποιήσει τη δύναμη της τεχνολογίας με τρόπους που ακόμη δεν έχουμε φανταστεί.
«Δεν έχουμε δει ακόμη ούτε τα πιο εντυπωσιακά ούτε τα πιο απίθανα επιτεύγματα της τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε στο podcast High Performance. «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός τρισεκατομμυριούχου – και ίσως να μην πρόκειται για κάποιον γνωστό, αλλά για έναν απλό τύπο που δουλεύει στο υπόγειό του. Τόσο απρόβλεπτο μπορεί να είναι».
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 07:00Το φαράγγι και οι πηγές του Κουρταλιώτη στο νότιο Ρέθυμνο-Ένας επίγειος παράδεισος (Φωτο) -
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 07:20Ρέθυμνο: Στις 26 Αυγούστου η καλοκαιρινή εκδήλωση του Σχολικού Μουσείου -
23 Αυγουστου 2026, 07:06Καύσιμα: Τι φοβάται η αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου - Στην κορυφή η Ελλάδα στην αύξηση της τιμής ντιζελ -
23 Αυγουστου 2026, 15:10Σύλλογος Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην Ανώτατη Εκπαίδευση
