Οικονομία

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις παρά τη δικαστική απόφαση για τους δασμούς
αγαπημένα σου στη Google
H κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει τις συνομιλίες της με εμπορικούς εταίρους παρά την απόφαση εφετείου βάσει της οποίας οι περισσότεροι δασμοί του προέδρου είναι παράνομοι, δήλωσε ο αντιπρόσωπος των ΗΠΑ για το Εμπόριο (USTR) Τζέιμισον Γκριρ.
«Οι εμπορικοί εταίροι μας συνεχίζουν να εργάζονται πολύ στενά μαζί μας στις διαπραγματεύσεις», είπε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Fox News, “Fox & Friends”. «Οι άνθρωποι προχωρούν με τις συμφωνίες τους, ανεξαρτήτως του τι αυτό το δικαστήριο μπορεί να πει στο μεταξύ».
Ο Γκρίρ δεν ανέφερε με ποιες χώρες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις οι ΗΠΑ, ωστόσο είπε πως ο ίδιος μίλησε με έναν υπουργό Εμπορίου χτες το πρωί.
Κάντε μας follow:
-
20 Σεπτεμβριου 2026, 22:30Δύσκολη νύχτα στη Σητεία: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά -
20 Σεπτεμβριου 2026, 23:40Φθινοπωρινή Ισημερία 2026: Πότε μπαίνει επίσημα το Φθινόπωρο -
20 Σεπτεμβριου 2026, 13:01Αυξήσεις 2,6%-3% στις συντάξεις το 2027, με όφελος έως 840 ευρώ ετησίως -
20 Σεπτεμβριου 2026, 20:13Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Σητεία - Πλησίασε το Καρύδι, σε ετοιμότητα για εκκένωση πέντε περιοχές (Φωτο) -
21 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Κωνσταντίνος Αλεξάκης: Πώς θα ακυρώσουμε τα επιθετικά σχέδια της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου! (podcast) -
20 Σεπτεμβριου 2026, 12:10Γιώργος Αυγενάκης στο newshub.gr: Το ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα - Χώρα ευκαιριών, αλλά και δυσκολιών για τους νέους η Ελλάδα (podcast)
