TUI: Αύξηση των κρατήσεων στα προ πανδημίας επίπεδα

Η TUI κατέγραψε 1,3 εκατ. κρατήσεις τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Fritz Joussen σε επιστολή του προς το προσωπικό της εταιρείας που είδε το Reuters την Κυριακή, υποδεικνύοντας μια συνεχή ανάκαμψη από την πανδημία.
Ο μεγαλύτερος tour operator στον κόσμο είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο 8,9 εκατομμύρια κρατήσεις για την περίοδο που εκτείνεται από τον χειμώνα έως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, καθώς ο αριθμός των παραθεριστών αυξήθηκε προς τα προ της πανδημίας επίπεδα.
"Δύο τάσεις είναι προφανείς: οι κρατήσεις γίνονται σημαντικά περισσότερο premium και όλο και περισσότερες γίνονται την τελευταία στιγμή", έγραψε ο Joussen στο προσωπικό. "Αυτό είναι καλό για τον κύκλο εργασιών, τα περιθώρια κέρδους και την κερδοφορία".
Η TUI δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές πλησίαζαν τα προ-κορονοϊού επίπεδα λόγω της ανεβασμένης ζήτησης, με σταθερή ανάκαμψη στη Βρετανία, μετά την άρση των περιορισμών.
-
16 Μαΐου 2022, 12:00Παλίγκρεμνος: Βράχος για το βράχο της η κοινωνία έστειλε δυνατό μήνυμα την Κυριακή-Οι επόμενες κινήσεις
-
17 Μαΐου 2022, 07:07Θέμα newshub.gr: Η σεζόν του 2019, η «μαύρη» εργασία και το ταμείο ανεργίας
-
17 Μαΐου 2022, 14:09ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε στους αγρότες 18,1 εκατ. ευρώ – Οι δικαιούχοι
-
16 Μαΐου 2022, 13:21Στη Βουλή η οικολογική καταστροφή του Παλίγκρεμνου
-
16 Μαΐου 2022, 14:37Βολές στο κέντρο...
-
17 Μαΐου 2022, 12:27Ηράκλειο: Τους γλύτωσαν οι αερόσακοι - Σφοδρή συγκρουση δύο οχημάτων στο δρομο... σκοτώστρα! (φωτογραφίες)