Οικονομία
«Βουτιά» 6,38% στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης-Ανεστάλησαν οι συναλλαγές

Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές, που διεξάγονται πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από «βουτιά» της αγοράς στον απόηχο του «θρίλερ» των προεδρικών εκλογών.
Το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης διέκοψε τις συναλλαγές αφού ο βασικός δείκτης του κατέγραφε πτώση 6,38% στις συναλλαγές πριν από το άνοιγμα της αγοράς, μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, τα στήθος με στήθος αποτελέσματα του οποίου οδηγούν σε δεύτερο γύρο.
Η εντολή για τη διακοπή των συναλλαγών εκδόθηκε στις 09:55 (ώρα Ελλάδας). Οι συναλλαγές πρόκειται να επαναληφθούν στις 10:30 (ώρα Ελλάδας).
Ο δείκτης του τραπεζικού τομέα είχε σημειώσει πτώση κατά 9,54% όταν διακόπηκαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο.
Κάντε μας follow:
-
04 Ιουνιου 2023, 22:26Ηράκλειο: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύντροφό του και αυτοτραυματίστηκε - Ισχυρές οι δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο
-
04 Ιουνιου 2023, 12:08Κρήτη: Καταδίκη του άνδρα που έδειρε εφοριακούς κατά τη διάρκεια ελέγχου
-
04 Ιουνιου 2023, 07:10Ηράκλειο: Έφτασε τα δέκα εκατοστά το ύψος του νερού μέσα σε διάβαση στην πόλη! (Βίντεο)
-
04 Ιουνιου 2023, 21:11Ηράκλειο: Επί ποδός η Πυροσβεστική για φωτιά στην Παπαναστασίου
-
04 Ιουνιου 2023, 07:00Ν. Κανακαράκης: 5% μείωση στην κατανάλωση των σούπερ μάρκετ της Κρήτης- Να ξεχάσουμε τις φθηνές τιμές
-
04 Ιουνιου 2023, 11:00Ηράκλειο: "Εμβόλισε" περιπολικό και τραυμάτισε 2 αστυνομικούς- Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό