Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Η ανθρωποφαγία που πέρασε έχει πηγή την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αυτή η "ανθρωποφαγία" που πέρασε τις τελευταίες ημέρες η κα. Καρυστιανού δεν μου άρεσε και πιστεύω ότι έχει και πηγή. Η πραγματική πηγή είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θέλω να εξηγήσω και το γιατί, είπε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.
Εξηγώντας το σκεπτικό του ανέφερε ότι, “στην αρχή ήταν κολλητές οι δύο τους. Κάποια στιγμή αυτό σταμάτησε, δεν πήρε την Κωνσταντοπούλου για δικηγόρο η κυρία Καρυστιανού και πήρε την κυρία Γρατσία, είναι προφανής η απόσταση που έχουν. Αν ακούς στο διαδίκτυο ότι θα κάνει κόμμα η Καρυστιανού, ανησυχείς πολιτικά ως Κωνσταντοπούλου. Άρα αν έκανε κόμμα θα έβαζε την Πλεύση Ελευθερίας σε υπαρξιακή κρίση. Η Κωνσταντοπούλου έβγαλε μπροστά τον κ. Ρούτσι για να θαμπώσει την Καρυστιανού, ήθελε να έχει plan B αν γίνει κόμμα Καρυστιανού. Ο κ. Ρούτσι όπως και ο κ. Παπαγγελής ήταν οι δύο που επιτέθηκαν στην Καρυστιανού, έχουν και οι δύο δικηγόρο την κυρία Κωνσταντοπούλου”.
“Καιτοι η Μαρία Καρυστιανού με έχει κατηγορήσει, δεν μου αρέσει να της επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο. Αν ήθελε να κάνει κόμμα κανείς δεν μπορεί να της το απαγορεύσει. Αν αποφασίσει να μην κάνει κόμμα και αυτό σεβαστό σαν απόφαση. Πρέπει να μειώσουμε την τοξικότητα και τις αλληλοκατηγορίες και να μείνουμε στην ουσία που είναι ότι η δίκη για τα Τέμπη θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου παρόλο που η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε το παν για να μην ξεκινήσει”, συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης.
-
05 Μαΐου 2026, 20:25Το προαναγγελθέν έγκλημα στην Αμμουδάρα: Από το θανατηφόρο τροχαίο του 2023, στην ενέδρα θανάτου και την ομολογία -
05 Μαΐου 2026, 12:57ΟΦΗ: Αυτή είναι η περιοχή που εξετάζουν οι Κρητικοί για το νέο γήπεδο και το Γεντί Κουλέ (Φωτο + Βίντεο) -
05 Μαΐου 2026, 19:14Αμμουδάρα: Νεκρός από πυροβολισμούς ένας 20χρονος - Τι όπλισε το χέρι του δράστη -
04 Μαΐου 2026, 21:26Βίκτωρας Γιαννικόπουλος: Ο έφηβος επιστήμονας «φαινόμενο» που επικοινωνεί με τη NASA -
06 Μαΐου 2026, 07:00Εκτέλεση 20χρονου στην Αμμουδάρα: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκληματος -
05 Μαΐου 2026, 07:15Σωτήρης Λίβας: Αδιέξοδο στο Ιράν! Είμαστε εκεί που ήμασταν και πριν τις εχθροπραξίες και με τις δύο πλευρές χαμένες! (podcast)
