Προεδρία ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6245 υπογραφές πολιτών
Δεν κάνει πίσω με την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ενημέρωσε πως κατέθεσε στη αρμόδια Επιτροπή 6245 υπογραφές πολιτών.
Η δήλωση Γερουλάνου έχει ως εξής:
«Δήλωση για την κατάθεση στην ΕΔΕΚΑΠ, 6.245 υπογραφών για την υποψηφιότητα προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας. Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι».
Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει ως υποψήφιος ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑλ, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου (Δειτε ΕΔΩ).
-
13 Μαΐου 2026, 19:07Λεβαδειακός – ΟΦΗ 3-2: Ο Λεβαδειακός έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις -
13 Μαΐου 2026, 07:00Στον «αέρα» οι κατασκευές στην Κρήτη: Το ενεργειακό ράλι και τα εργοτάξια -
13 Μαΐου 2026, 10:40Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
13 Μαΐου 2026, 00:23Eurovision: Στον τελικό του Σαββάτου πέρασε ο Ακύλας-Οι χώρες που προκρίθηκαν -
13 Μαΐου 2026, 07:15Κώστας Αλεξάκης: Η Τουρκία επενδύει στη στρατηγική του μη συμβατικού πολέμου! (podcast) -
13 Μαΐου 2026, 12:30Γιώργος Ατσαλάκης: Το μεγάλο παγκόσμιο «παζάρι» της συνάντησης Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ στο Πεκίνο! (podcast)
