Σπαρτιάτες: Αναβολή στο εκλογοδικείο για τις αποφάσεις μετά από τις ενστάσεις για βουλευτές του κόμματος
αγαπημένα σου στη Google
Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας από το Εκλογοδικείο η εξέταση δύο ενστάσεων σε βάρος βουλευτών των Σπαρτιατών λόγω της ποινικής εκκρεμότητας που εξακολουθεί να υπάρχει μετά την ποινική δίωξη σε βάρος τους για εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες εκλογές.
Το Εκλογοδικείο ανέβαλε τη συζήτηση χωρίς μάλιστα να έχει προσδιοριστεί νέα ημερομηνία.
Η πρώτη ένσταση στρέφεται κατά του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα (Β3 Νότιου τομέα Αττικής), του βουλευτή Πέτρου Δημητριάδη (Β’ Θεσσαλονίκης) πρώην νομικού συμβούλου του Ηλία Κασιδιάρη, όπως και κατά της αναπληρωματικής βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης Ακριβής Πετροπούλου.
Η δεύτερη ένσταση στρέφεται κατά του βουλευτή Β΄ Πειραιά των Σπαρτιατών Αλέξανδρου Ζερβέα, αλλά και κατά της απόφασης 174/2023 του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ως προς το μέρος που αφορά την ανακήρυξη των βουλευτών.
-
02 Ιουνιου 2026, 11:25Η αμιβανταμάμπη εξαφάνισε πλήρως καρκινικούς όγκους σε ασθενείς- «Πρωτοφανή αποτελέσματα» λένε οι ειδικοί -
02 Ιουνιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τον κύκλο εκδηλώσεων του «ΝΟΗΜΑ - ΚΡΗΤΗ» -
03 Ιουνιου 2026, 10:26Ηλίας Λυγερός: Μεγάλη πρόκληση για το «Το Νόημα - Κρήτη» η συμμετοχή των νέων (podcast) -
02 Ιουνιου 2026, 07:15Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Νέα μεταγωγικά για την ΠΑ - «Παράθυρο» για ιπτάμενα τάνκερ; (podcast) -
02 Ιουνιου 2026, 15:18Ηράκλειο: Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε δημοτικό πάρκινγκ – Ξήλωσαν κολωνάκια και ανήρτησαν βίντεο -
02 Ιουνιου 2026, 10:45Πάνος Σόμπολος: Δεν ήμουν ποτέ κομματόσκυλο!… (podcast)
