Στ. Κασσελάκης για Πάτρα: Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής
αγαπημένα σου στη Google
Η Πάτρα και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στο επίκεντρο της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη.
«Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος; Η ζωή του. Αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες. Έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς. Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, στην αρθρογραφία, στον δημόσιο λόγο δηλητηριάζουν τις ψυχές των πολιτών με το ομοφοβικό τους παραλήρημα.
Αυτοί που αναζητούν τους λόγους της εκλογικής κατάρρευσης της κυβέρνησης όχι στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, όχι στις ακροβασίες στο κράτος δικαίου, αλλά στην ισότητα στον γάμο. Αυτοί που κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία.
-
30 Ιουλιου 2026, 15:30Νέα μεγάλη πυρκαγιά στον Πρέβελη - Εκκενώθηκε το Μοναστήρι -
29 Ιουλιου 2026, 22:25Φωτιά στη Σητεία: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Ήχησε το 112 για εκκενώσεις -
30 Ιουλιου 2026, 10:15Πύρινη κόλαση στο νότιο Ρέθυμνο: Οι φλόγες μπήκαν στο φοινικόδασος της Πρέβελης-Τιτάνια μάχη των Πυροσβεστών (Live όλες οι εξελίξεις) -
29 Ιουλιου 2026, 12:50Εξάρθρωση συμμορίας σε Αλάγνι και Χαράκι: Συνελήφθησαν τα μέλη της αλλά ο φόβος παραμένει -
29 Ιουλιου 2026, 07:06Τελευταίο αντίο στο Δημήτρη που "έσβησε" στην άσφαλτο: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου -
30 Ιουλιου 2026, 07:15Αβέρωφ Νεοφύτου: Στην Κύπρο κάποιοι από φόβο επιλέγουν την κατοχή από τη λύση! (podcast)
