Sugar
Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με τζατζίκι, σουβλάκι και μουσακά

Συνεχίζει τις επενδύσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο ηγέτης των Μπακς παρέα με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα Αυλή (Avli) και θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να γευτεί τις νοστιμιές της Ελλάδας.
Η συγκεκριμένη αλυσίδα υπάρχει και στο Σικάγο και τώρα επεκτείνεται και στο Μιλγουόκι.
«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς», ήταν το μήνυμα του Greek Freak στο Instagram που ανυπομονεί για το νέο του εγχείρημα στον επιχειρηματικό κλάδο.
Φυσικά το μενού του μαγαζιού θα είναι γεμάτο ελληνικές γεύσεις. Τζατζίκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, σουτζουκάκια, σαγανάκι, ντάκος, σουβλάκι, μουσακάς μεταξύ άλλων. Σίγουρα θα έχει πολλές επιλογές για κάθε γούστο.
Κάντε μας follow:
-
29 Νοεμβριου 2023, 14:05Απλή διάσταση απόψεων με το Φανάρι ή κάτι παραπάνω πίσω από την απόφαση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης;
-
28 Νοεμβριου 2023, 16:01Αμμουδάρα: Χειροπέδες σε τρεις Βουλγάρες που πουλούσαν αγοραίο έρωτα
-
28 Νοεμβριου 2023, 07:06Λεωνίδας Κουμάκης στο newshub.gr: Ανύπαρκτη η πραγματική Δικαιοσύνη στην Τουρκία
-
28 Νοεμβριου 2023, 19:22Οι ισχυροί άνεμοι «άναψαν φωτιές» στην Κρήτη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε Χανιά και Σητεία
-
28 Νοεμβριου 2023, 19:07Ηράκλειο: 400 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες μαχητικών αθλημάτων (Φωτο)
-
28 Νοεμβριου 2023, 18:20Επιστρέφει στο Ηράκλειο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων