Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός – Ποια γνωστή ηθοποιός είναι η σύντροφός του
Μια από τις ομορφότερες φάσεις της προσωπικής του ζωής περνάει ο Αναστάσης Ροϊλός, καθώς είναι ερωτευμένος. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Μπαμπά σ’ αγαπώ» είναι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! σε σχέση με την εντυπωσιακή ηθοποιό Στέλλα Ψαρουδάκη.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού φιλοξενεί κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8 Απριλίου. Σε ένα από αυτά, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2024, διατηρώντας από την αρχή της σχέσης τους πολύ χαμηλούς τόνους.
Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Στέλλα Ψαρούδακη είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά το 2022 στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», πριν εκείνη συμμετάσχει στα σίριαλ «Το ναυάγιο» του Mega και Grand Hotel του ANT1.
Η Στέλλα Ψαρουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο της Κρήτης και ανήκει στη νέα γενιά των Ελλήνων ηθοποιών. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα, διαθέτει πτυχίο από το τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΕΚΠΑ, καθώς και πτυχίο Φιλολογίας.
-
14 Απριλιου 2026, 07:15Γαβριήλ Κουρής στο newshub.gr: Ασφυκτικό το πλαίσιο οικονομικής λειτουργίας των Δήμων! (podcast) -
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα
