Φιλ Κόλινς: Είμαι πιο υγιής από ό,τι ήμουν εδώ και αρκετό καιρό
αγαπημένα σου στη Google
Αν και ο Φιλ Κόλινς δεν βρίσκεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, ώστε να εμφανιστεί στη σκηνή, όταν ενταχθεί στην τάξη του Rock and Roll Hall of Fame τον Νοέμβριο, αποκάλυψε με αισιοδοξία σε νέα συνέντευξή του ότι: «Είμαι πιο υγιής τώρα απ’ ό,τι ήμουν εδώ και αρκετό καιρό».
Ο 75χρονος μουσικός, που έχει διαγνωστεί με πτώση του άκρου ποδός, ανέφερε ότι του ζητήθηκε να ανέβει στη σκηνή, αλλά αρνήθηκε, καθώς, όπως ανέφερε στο BBC Breakfast, «πρέπει να είσαι σε φόρμα αγώνα για να κάνεις κάτι τέτοιο». «Θα πρέπει να κάνεις πρόβες και μετά, μέχρι εκείνο το σημείο, αν δεν έχεις τραγουδήσει, η φωνή σου θα έχει καταπονηθεί και αυτό δεν θα είναι καλό. Οπότε προτιμώ να μην το κάνω», εξήγησε στη συνέχεια.
Παρόλο αυτά, ο Φιλ Κόλινς επιβεβαίωσε ότι θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά: «Λέω συνεχώς στον εαυτό μου ότι καλύτερα να ξανακατέβω στο στούντιο που έχω στο σπίτι», επισήμανε.
Η τελευταία του συναυλία ήταν με το συγκρότημά του, τους Genesis, τον Μάρτιο του 2022 στο Λονδίνο. Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός μοιράστηκε επίσης ότι έχει «πολλές στιχουργικές ιδέες που τις σημειώνω». «Και υπάρχουν πράγματα που είναι μισοσχηματισμένα και δύο-τρία που έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία μπορώ να καταπιαστώ και να αρχίσω να δουλεύω», πρόσθεσε.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
29 Μαΐου 2026, 07:50Μελέτης Μελετόπουλος: Χωρίς προοπτική η κίνηση Τσίπρα, το «παιχνίδι» θα παιχτεί στο πατριωτικό κέντρο και γύρω από αυτό! (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
29 Μαΐου 2026, 10:00Γρηγόρης Πασπάτης: Το «Νόημα-Κρήτη» θέλει να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για την Ελλάδα του αύριο! (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Το χαλάζι «ράβδισε» ελιές και «συγκόμισε» αμπέλια στην Κάτω Μεσαρά – Στο Λασίθι οι βροχές καταστρέφουν την πατάτα!
