Η Σκάρλετ Γιόχανσον εξήγησε τον λόγο που δεν διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρόλο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στη βιομηχανία του θεάματος, η Σκάρλετ Γιόχανσον παραμένει αμετακίνητη στην απόφασή της να μην είναι παρούσα στα social media. Σε συνέντευξή της στο InStyle, η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχεται συχνά πιέσεις από κινηματογραφικά στούντιο και την ομάδα της να δημιουργήσει προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των ταινιών, στις οποίες συμμετέχει.
«Ακόμα και σήμερα, έλαβα ένα email από την Universal (Pictures), όπου μου έλεγαν: ''Θα σκεφτόσουν να ανοίξεις λογαριασμό στο Instagram για την προώθηση του Jurassic World: Rebirth;'' Δέχομαι μεγάλη πίεση να μπω στα social media», ανέφερε. Πρόσθεσε μάλιστα πως αναρωτήθηκε αν υπάρχει τρόπος να το κάνει, χωρίς να προδώσει τον εαυτό της, αλλά κατέληξε ότι «δεν ένιωθα πως μπορούσα».
Η ηθοποιός εξήγησε πως η δουλειά της βασίζεται πάντα στην αλήθεια και πως αν απολάμβανε πραγματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συμμετείχε. «Αλλά δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Και πιστεύω ότι η ταινία θα πάει μια χαρά», τόνισε.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε επίσης ότι αποφεύγει να φωτογραφίζεται με θαυμαστές όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους, καθώς επιδιώκει να διατηρεί ένα στοιχείο ιδιωτικότητας. «Αυτό ενοχλεί πολλούς ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τους θαυμαστές μου ή ότι δεν χαίρομαι που με αναγνωρίζουν. Αλλά πάντα τους λέω: ''Δεν εργάζομαι τώρα''», δήλωσε.
-
26 Απριλιου 2025, 12:00Η πλήρωση της μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου με μεταθετό
-
27 Απριλιου 2025, 21:34Άκης Τσελέντης για Βούτες: Υπάρχουν πολλά μικρά μη ενεργά ρήγματα στην περιοχή
-
26 Απριλιου 2025, 17:56Big Brother: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι
-
27 Απριλιου 2025, 09:56Ηράκλειο: Ανακατάληψη εκ νέου του “Ευαγγελισμού” – Ο λόγος που προηγήθηκε η εκκένωση
-
27 Απριλιου 2025, 07:05Ηράκλειο: Ολική η καταστροφή στα αμπέλια όπου έπεσε χαλάζι-Σε απόγνωση αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί (Φωτο)
-
27 Απριλιου 2025, 20:40Βούτες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αυτοψίας – Αύριο τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα (Βίντεο + Φωτο)