Sugar

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Η Βίκυ Λεάνδρος δηλώνει έτοιμη να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες
αγαπημένα σου στη Google
Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος, αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι της και να φιλοξενήσει οικογένειες Ουκρανών προσφύγων ή μητέρες με τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η Βίκυ Λέανδρος είναι διατεθειμένη να προσφέρει στέγη και σίτιση σε 15 Ουκρανούς πρόσφυγες – είτε οικογένειες με παιδιά είτε μητέρες που ταξιδεύουν μόνες τους με τα παιδιά τους, στο αγρόκτημα της στο χωριό Μπάστχορστ, το οποίο βρίσκεται έξω από το Αμβούργο της Γερμανίας.
Παράλληλα, η Βίκυ Λέανδρος θα προσφέρει όλα τα φετινά έσοδα της καθιερωμένης ετήσιας φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποιεί με το σύλλογο «Ein Herz fur kinder» (Μια καρδιά για τα παιδιά) για τα παιδιά της Ουκρανίας.
Κάντε μας follow:
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 13:00Νίκος Μαρκοβίτης: Καζάνι που βράζει η Τουρκία λόγω CHP - Βυθίζεται η τουρκική λίρα! (podcast)
