Μάργκοτ Ρόμπι: Η αμύθητη αμοιβή της για την Barbie – «Παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις για το sequel
αγαπημένα σου στη Google
Η Margot Robbie φέρεται να κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας «Barbie», σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Variety, το οποίο υποστηρίζει ότι η συνέχεια της ταινίας βρίσκεται σε κρίση.
Πηγές δήλωσαν στο Variety ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αρνείται να καταβάλει τις αμοιβές που είχαν συμφωνηθεί για τη βασική ομάδα της «Barbie», στην οποία περιλαμβάνονται η Robbie, ο συμπρωταγωνιστής της Ryan Gosling, η σκηνοθέτις Greta Gerwig και ο σύζυγος και συνσεναριογράφος της, Noah Baumbach.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το στούντιο έχει κάνει περισσότερες από έξι προτάσεις τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησε η «Barbie». Ωστόσο, όλες έχουν απορριφθεί από τη δημιουργική ομάδα.
Ο Ryan Gosling και η Margot Robbie στο ροζ χαλί της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της Barbie στο κεντρικό Λονδίνο, 12 Ιουλίου 2023 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA/ANDY RAIN
Σύμφωνα με το Variety, η τελευταία πρόταση της Warner Bros. ήταν «η υψηλότερη που έχει κάνει ποτέ» το στούντιο. Μάλιστα, μία πηγή χαρακτήρισε το ποσό «χρήματα που αλλάζουν τη ζωή».
Ωστόσο, άλλη πηγή αμφισβήτησε τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι η αμοιβή που προσφέρθηκε ξεχωριστά στους Robbie, Gosling, Gerwig και Baumbach δεν είναι τόσο «ιστορική» όσο αφήνει να εννοηθεί το συνολικό ποσό.
Οι οικονομικές απαιτήσεις φέρεται να περιλαμβάνουν αυξήσεις στις προκαταβολικές αμοιβές και σημαντικές αυξήσεις στα ποσοστά συμμετοχής στα έσοδα για τα τέσσερα βασικά πρόσωπα, με εξαίρεση τον Baumbach, ο οποίος θα λάμβανε μόνο «αύξηση της αμοιβής του».
Ο 45χρονος Gosling φέρεται να ζητεί 20 εκατομμύρια δολάρια για να επιστρέψει στον ρόλο του Ken, για τον οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ.
Μία πηγή υποστήριξε ότι, αν η Warner Bros. δεν καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία με τους τέσσερις, τα δικαιώματα της ταινίας «Barbie» θα επιστρέψουν στη Mattel, η οποία θα μπορεί στη συνέχεια να παραχωρήσει την άδεια χρήσης του brand σε άλλο στούντιο.
Πέρα από την επιβεβαίωση της αμοιβής της Robbie για την «Barbie», πηγές δήλωσαν στο Variety ότι η 43χρονη Gerwig κέρδισε «δεκάδες εκατομμύρια δολάρια» από την ταινία του 2023.
Η Gerwig και ο Baumbach έχουν ήδη μια ιδέα για το sequel, επιβεβαίωσε το Variety. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι δεν σκοπεύει να αποκαλύψει την ιδέα στη Warner Bros. ούτε να ξεκινήσει να γράφει το σενάριο μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια.
-
13 Αυγουστου 2026, 16:48Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Χαλκιδική – Μάχη με τις φλόγες σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Βοιωτία – Μπαράζ μηνυμάτων 112 -
12 Αυγουστου 2026, 18:11Τι είναι η ολική έκλειψη ηλίου, πόση θα είναι η διάρκειά της -Όσα δεν ξέρουμε για το φαινόμενο -
13 Αυγουστου 2026, 09:44Τροχαίο στην Ηρακλείου-Μοιρών με εγκλωβισμό και τραυματισμό δυο ατόμων -
13 Αυγουστου 2026, 08:18Θανάσης Δαβαλάς: Η Ελλάδα χάνει την κούρσα των startup-Πώς να αξιοποιήσουμε την ελπίδα της ΑΙ! (podcast) -
13 Αυγουστου 2026, 01:09Έξαλλοι πανηγυρισμοί για το Σούπερ Καπ και στο κέντρο του Ηρακλείου από τους φιλάθλους του ΟΦΗ (Βίντεο) -
13 Αυγουστου 2026, 08:50Η Δημοτική Αγορά Χανίων, ένα από τα εμβληματικότερα τοπόσημα της πόλης, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πύλες της
