Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους
Η πανέμορφη ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι και ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός Τιμ Μπάρτον ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.
Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν με μία λιτή ανακοίνωση, σήμερα (19.09.2025).
Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον, που ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, ανακοίνωσαν με κοινή δήλωση στο AFP ότι βάζει τέλος στη σχέση του.
«Με αμοιβαίο σεβασμό και πολλή αγάπη, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον αποφάσισαν να χωρίσουν», ανέφεραν οι δύο σταρ στην κοινή τους δήλωση.
Τον περασμένο Ιούλιο το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Giffoni, στην Ιταλία.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και η Ιταλίδα σταρ είχαν συναντηθεί στο φεστιβάλ Lumière της Λυών της Γαλλίας το 2022. Ο Τιμ Μπάρτον είχε λάβει το βραβείο Lumière από τα χέρια της Μπελούτσι.
«Εγώ αγαπώ τον Τιμ. Και σέβομαι πάρα πολύ τον Τιμ Μπάρτον. Πρώτα απ’ όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Είναι μια από αυτές τις συναντήσεις που συμβαίνουν σπάνια στη ζωή», δήλωσε τότε η Μόνικα Μπελούτσι στο περιοδικό Marie-Claire.
Η 60χρονη ηθοποιός, είχε δημοσιεύσει μια γλυκιά φωτογραφία τους από το εν λόγο event, με τον Μπάρντον να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι.
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
24 Απριλιου 2026, 10:37Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 12:20Ελένη Γερακάκη: «Κάθε γυναικοκτονία ξεκινά πολύ πριν το έγκλημα… μέσα σε σχέσεις, αντιλήψεις και σιωπές που συχνά δεν αναγνωρίζονται εγκαίρως (podcast) -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
24 Απριλιου 2026, 09:50Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αν. Κρήτη: Υπήρχε alert από τις 14 του μηνός-Συνεχείς μετασεισμοί
