Νέος γύρος στο δικαστικό σίριαλ του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ

Η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ κατέθεσε επίσημα έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πρόσφατη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, μετά τη μήνυση που της είχε κάνει ο ίδιος, για την οποία και δικαιώθηκε, σύμφωνα με το δικαστήριο.
Η έφεση της Άμπερ Χερντ έγινε μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, κατά την οποία το δικαστήριο αποφάσισε πως η Άμπερ Χερντ πράγματι δυσφήμησε τον Τζόνι Ντεπ, όταν η Washington Post δημοσίευσε άρθρο της το 2018, σχετικά με την κακή εμπειρία της από ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τα χέρια του ηθοποιού.
Για αυτό και η ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Aquaman» και σε άλλες, κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον – επίσης – ηθοποιό και πρώην σύζυγό της, τα οποία κατανεμήθηκαν σε 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση στον ίδιο και άλλα 5 σε διαφορετικές ποινές που της επιβλήθηκαν.
Στην 36χρονη Χερντ επιδικάστηκε η αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων από τον Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι του είχε ασκήσει αγωγή από μέρους της για 100 εκατομμύρια δολάρια.
Έτσι, ένας εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax σήμερα (21.7.2022). Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε ότι «πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία.
Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».
-
10 Αυγουστου 2022, 15:12Μεσαρά: Και δεύτερο τροχαίο, μετά το θανατηφόρο με θύμα έναν ηλικιωμένο!
-
10 Αυγουστου 2022, 13:42Μεσαρά: Η μοιραία κίνηση του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε σε τροχαίο... (φωτογραφίες)
-
10 Αυγουστου 2022, 16:34ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται σε αγρότες 9.7 εκ ευρώ και έρχονται αλλά 4.2 - Προκαταβολές παγετου
-
10 Αυγουστου 2022, 11:36Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι
-
10 Αυγουστου 2022, 20:15Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για τον βιασμό στα Ανώγεια
-
11 Αυγουστου 2022, 18:49Πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη