Ο Χάρισον Φόρντ τραυματίστηκε σε πρόβα του νέου Indiana Jones
αγαπημένα σου στη Google
Μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της 5ης ταινίας της θρυλικής σειράς "Indiana Jones" από τη Walt Disney Co μετά και τον τραυματισμό στον ώμο του ηθοποιού Χάρισον Φορντ, ενώ έκανε πρόβα μια σκηνής μάχης.
Η παραγωγή του 5ου σίκουελ του "Indiana Jones" θα συνεχιστεί, ενώ «αξιολογείται η κατάλληλη πορεία της θεραπείας» για τον 78χρονο ηθοποιό, ανακοίνωσε η Ντίσνεϊ. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί εκ νέου τις επόμενες εβδομάδες», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Αξίζει να αναφερθεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Η Disney στοχεύει αυτή τη στιγμή στην κυκλοφορία της τον Ιούλιο του 2022. Η παραγωγή ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο.
Θυμίζουμε πως η πρώτη ταινία με ήρωα τον Indiana Jones και πρωταγωνιστή τον Φόρντ βγήκε στις αιθουσες το 1981 και έγινε μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών για να γυριστούν έπειτα τρεις ακόμα ταινίες.
-
22 Οκτωβριου 2026, 10:50ΟΦΗ-Λεβερκούζεν: Μεγάλο ματς στο Ηράκλειο για τη League Phase του Europa League -
23 Οκτωβριου 2026, 07:15Λευτέρης Κουσούλης: «Οι μεγάλες "διαδηλώσεις" στην Ελλάδα θα γίνουν στην κάλπη!…» (podcast) -
23 Οκτωβριου 2026, 07:06Μανόλης Αλεξανδράκης: Θετικά μηνύματα για την ελαιοπαραγωγή, αλλά με χαμηλή τιμή και πολλά ερωτηματικά -
22 Οκτωβριου 2026, 14:08Δικταίο Άντρο: Μειώθηκε η επισκεψιμότητα τον Ιούνιο του 2026, μετά τις εργασίες ασφάλειας -
22 Οκτωβριου 2026, 18:42Κρήτη: 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα στο 2026 - Γ. Λιονάκης: «Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει τρόπος ζωής» -
23 Οκτωβριου 2026, 12:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
